Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

1. Deze winactie loopt van 9 april 2024 tot en met 30 april 2024. De inzendingen die buiten deze periode worden ingestuurd zijn uitgesloten van de winactie.

2. Deelnemers verklaren 18 jaar of ouder te zijn.

3. De prijswinnaar van de actie ontvangt een waardebon ter waarde van 100 euro te verzilveren bij Bol.com.

4. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Omnios gerechtigd een andere winnaar te kiezen.

5. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de winactie en de uitreiking van de prijs. Daarnaast kunnen deze worden gebruikt door Omnios om contact te leggen om haar diensten aan te bieden.

6. Omnios kiest een onwillekeurige winnaar uit de inzendingen, dit gaat door middel van loting.

7. De uitslag is unaniem en kan niet worden betwist of gecommuniceerd.

8. Omnios is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

9. Omnios is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.

10. Deelname is uitgesloten voor personen werkzaam binnen Omnios/TopMondzorg.

11.  Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u contact opnemen met Omnios via info@omnios.nl