Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam
Downloads mondzorg ouderen gratis

Gratis downloads
mondzorg ouderen

Ontdek onze uitgebreide reeks downloads, speciaal ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het bieden van optimale mondzorg aan kwetsbare ouderen.

Ontdek onze gratis downloads

Ontdek onze reeks downloads, speciaal ontwikkeld om te ondersteunen bij het bieden van optimale mondzorg aan kwetsbare personen. Van poetskaarten tot infographics en gedetailleerde mondzorgprotocollen; onze diversiteit aan downloads is bedoeld om de allerbeste zorgkwaliteit te waarborgen. Door deze waardevolle middelen te benutten, kun jij je vaardigheden versterken, praktische richtlijnen volgen en een zorgzame omgeving creëren waar hoogwaardige mondzorg voor iedereen vanzelfsprekend is.

Ontdek onze mondzorgplannen, ook wel poetskaarten genoemd, speciaal ontworpen om zorgverleners te ondersteunen bij het waarborgen van hoogwaardige mondzorg voor kwetsbare ouderen. We streven ernaar om de kwaliteit van zorg te verhogen en toegankelijke mondhygiëne te bieden, zelfs voor hen die niet zelfstandig voor hun mondgezondheid kunnen zorgen. Door gebruik te maken van onze poetskaarten dragen zorgprofessionals bij aan het welzijn en comfort van ouderen, en bouwen ze mee aan een zorgzame omgeving waar goede mondzorg vanzelfsprekend is.

Ontdek onze infographics, ontwikkeld om zorgverleners laagdrempelige tips te bieden voor optimale mondzorg bij kwetsbare ouderen. We streven naar eenvoudige, effectieve richtlijnen die de kwaliteit van zorg verhogen en praktische hulp bieden voor het waarborgen van een gezonde mondhygiëne bij minder zelfredzame ouderen. Door gebruik te maken van onze infographics dragen zorgprofessionals bij aan het welzijn van ouderen en bouwen ze mee aan een zorgzame omgeving waar goede mondzorg vanzelfsprekend is.

Verkrijg onze mondzorgprotocollen, zorgvuldig samengesteld om zorgverleners te ondersteunen bij het implementeren van effectieve mondzorg voor kwetsbare ouderen. Deze protocollen zijn een waardevolle aanvulling, strevend naar verbeterde zorgkwaliteit en praktische richtlijnen voor het waarborgen van optimale mondgezondheid bij minder zelfredzame ouderen. Door deze protocollen te downloaden dragen zorgprofessionals bij aan een zorgzame omgeving waar hoogwaardige mondzorg voor iedere oudere vanzelfsprekend is.”


Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

In een oriënterend gesprek bekijken we graag hoe we de mondzorg binnen jouw organisatie samen het beste kunnen verzorgen. We bespreken wat er nodig is en welke diensten vanuit Omnios het beste bij de organisatie passen.

Er is veel mogelijk. Vanzelfsprekend mondzorg voor de bewoners van uw zorginstelling. Maar ook mondtrainingen voor het zorgpersoneel, over het belang van (preventieve) mondzorg.

Laat het ons weten. We beantwoorden graag al je vragen.