Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Omnios Erkend Leerbedrijf

Bij Omnios geloven we sterk in het belang van opleidingen en certificeringen om de groei en ontwikkeling van studenten en onze medewerkers te stimuleren. Onze visie is gebaseerd op het idee dat investeren in onze mensen de sleutel is tot duurzaam succes.

Een cultuur van groei en ontwikkeling

Bij Omnios vormt een cultuur van leren, ontwikkelen en groeien de kern van alles wat we doen. We geloven dat gemotiveerde en bekwame medewerkers de ruggengraat zijn van ons succes. Daarom hebben we een omgeving gecreëerd die medewerkers en studenten aanmoedigt om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en nieuwe kennis te verwerven.

Omnios als gecertificeerd leerbedrijf


Onze toewijding aan kwaliteit wordt versterkt door onze certificering als leerbedrijf. Met trots kunnen we zeggen dat we voldoen aan de hoogste normen als het gaat om leerbegeleiding. Onze certificering is een bewijs van onze expertise en de mogelijkheid tot het aanbieden van gestructureerde stage- en leerplekken. Dit biedt studenten de zekerheid dat ze worden begeleid door professionals die hen ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.


Voordelen voor studenten

Bij Omnios staat het leveren van de allerbeste zorg centraal. Dat kan alleen met goed opgeleide en toegewijde collega’s. Daarom willen wij alle studenten helpen hun potentieel volledig te benutten. Door middel van een stage binnen ons bedrijf kunnen studenten nieuwe vaardigheden opdoen, bestaande competenties versterken en doorgroeien in hun carrière. We bieden hen een veilige omgeving waarin ze kunnen experimenteren, leren van ervaren collega’s en profiteren van begeleiding door professionals.


Omnios leerbedrijf

Voordelen voor het bedrijf

Het zijn van een leerbedrijf heeft ook veel voordelen voor ons als organisatie. Allereerst stelt het ons in staat om een deskundig en toegewijd team op te bouwen. Interne opleidingen stellen ons in staat om talent van binnenuit te ontwikkelen, wat leidt tot een lager personeelsverloop en een hogere retentie van waardevolle medewerkers.


Daarnaast verbetert een goed opgeleid team de algehele prestaties van ons bedrijf. Medewerkers die voortdurend groeien en hun vaardigheden aanscherpen, dragen bij aan een efficiënter en productiever bedrijf. Dit vertaalt zich in een verbeterde klanttevredenheid en een sterkere concurrentiepositie in de markt.


Samenwerking met externe Instanties

Bij Omnios begrijpen we dat samenwerking de sleutel is tot groei. Daarom werken we nauw samen met externe instanties, zoals onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. Deze samenwerking stelt ons in staat om kennis te delen en de ontwikkeling van toekomstige professionals te ondersteunen. We blijven leren en groeien, samen met onze medewerkers en partners.


Wil je meer weten over Omnios?

Wil je meer weten over onze interne opleidingen en wat de mogelijkheden zijn van ons leerbedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek de kansen die Omnios te bieden heeft. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst door te investeren in leren en groeien.