Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Werken bij Omnios

Wil jij een bijdrage leveren aan betere mondzorg voor zorgafhankelijke, kwetsbare mensen? In een hecht team mondzorgprofessionals?

Iedereen is welkom

Bij Omnios bied jij mensen in zorginstellingen hoogwaardige (preventieve) mondzorg. Je werkt op locatie in een vast, goed op elkaar ingespeeld team. Met een persoonlijk mondzorgplan geef je al jouw cliënten de best passende mondzorg waarmee je hun kwaliteit van leven verhoogt.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor hun vak. Tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en preventie-assistenten: zorgprofessionals die het verschil willen maken.

Iedereen is welkom bij Omnios, met én zonder ervaring in de geriatrie. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met deze doelgroep.


Goede mondzorg voor ouderen: nog steeds hard nodig

Omnios is opgericht in 2013, als een van de eerste professionele ouderenmondzorg-organisaties in Nederland. We bieden structurele mondzorg aan kwetsbare, zorgafhankelijke mensen in zorginstellingen, in diverse regio’s. Inmiddels telt Omnios zo’n 138 gemotiveerde mondzorgprofessionals.

Gelukkig is de mondzorg voor ouderen in de afgelopen jaren verbeterd. Mede dankzij de inzet van onze collega’s en die van zorgmedewerkers elders. Toch is en blijft er vanuit de zorgwereld grote vraag naar goed georganiseerde, structurele mondzorg voor zorgafhankelijke mensen. Omnios zet zich hier volledig voor in.

We bieden hoogwaardige (preventieve) mondzorg aan bewoners in zorginstellingen. Zodat ook zij de mondzorg krijgen die ze nodig hebben én verdienen. Op regelmatige basis en in hun vertrouwde omgeving. Elke cliënt ziet telkens dezelfde tandarts, mondhygiënist en assistent van het mondzorgteam.


Omnios; Mondzorg voor ouderen

Waarom werken bij Omnios?

Er zijn veel goede redenen om bij Omnios te werken. Omnios is een aantrekkelijke werkgever voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten die zorgafhankelijke mensen goede mondzorg willen geven.

Betrokken – ook bij jou

Wij zijn een organisatie met korte lijnen en veel hart voor de zaak: betrokken bij onze cliënten én bij onze medewerkers. We willen echt het verschil maken – en daar hebben we gemotiveerde zorgprofessionals voor nodig.

Daarom nemen we jou serieus en zorgen we voor een goede werkomgeving en -voorwaarden. Geregelde intervisie vinden we belangrijk, net als onderlinge kennisuitwisseling en vakinhoudelijke trainingen. Dus daar maken we structureel tijd voor.

Omnios; Training; Voorhoeve Woonzorgcentrum, Utrecht
Omnios; Bewoners verpleeghuis

Jij de cliënt – wij het regelwerk

Ook zorgen wij ervoor dat jij jouw vak kunt uitoefenen in een vast, volledig op elkaar ingespeeld team. Zonder veel bijkomend regelwerk. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de tandheelkundige set ‘s ochtends op locatie voor je klaarstaat. Deze bestaat uit een unit, stoel en instrumentarium. Op die manier kun jij je volledig concentreren op het behandelen van je cliënten.

Het gemak van full service

Omnios is een werkgever op basis van full service. Dat betekent dat Omnios:

 • zorgt voor afstemming met de zorginstellingen;
 • een (vaste) behandelkamer regelt binnen de zorginstelling, met een vaste- of mobiele behandelstoel;
 • de behandelapparatuur naar de zorginstelling brengt en ook weer ophaalt;
 • zorgdraagt voor al het instrumentarium, inclusief de sterilisatie daarvan;
 • een compleet behandelteam levert;
 • een gedeelte van de administratie regelt (die vooral bij Wlz-zorg complex en tijdrovend kan zijn).

Hiermee nemen we je flink wat (regel)zaken uit handen.

Omnios; De Lingehof, Bemmel
Omnios; Mondzorg voor ouderen

Vacatures bij Omnios

Ben jij tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent of preventie-assistent? Zoek je waardevol, afwisselend werk? En wil jij:

 • je minimaal 1 vaste dag per week inzetten voor zorgafhankelijke mensen en een bijdrage leveren aan goede mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep?
 • werken met tijd, aandacht en rust voor jouw patiënten?
 • je volledig richten op behandelingen – zonder veel facilitair gedoe en geregel?
 • jouw kennis en ervaringen delen met andere gemotiveerde zorgprofessionals?
 • werken in een ambitieuze omgeving in een gevarieerd, gemotiveerd en vast team?
 • hygiënisch werken met goede apparatuur, zonder hierin zelf te hoeven investeren?

Dan komt onze recruiter Sabrina van Breukelen graag met je in contact!

Sabrina van Breukelen

Corporate Recruiter bij Omnios

Sabrina van breukelen