Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Op de bres voor betere mondzorg

Onze ervaring in de mondzorg voor zorgafhankelijke mensen, en specifiek voor ouderen, hebben we de afgelopen 10 jaar ook ingezet om een structurele bijdrage te leveren aan verbeteren van mondzorg voor ouderen.

Vertrouwde gesprekspartner
Omnios is voortdurend in gesprek met brancheorganisaties (KNMT, NVM, NVGD) en beleidsmakers (NZA, ZIN, ZN, ACTIZ). En speelt een actieve rol bij de invulling van de richtlijnen voor mondzorg voor ouderen. Hiermee willen we de mondzorg voor onze doelgroep steeds verder verbeteren. Zowel op organisatorisch- als inhoudelijk niveau.

Kennisdeling met anderen
Bovendien werkt Omnios samen met andere (mond)zorginstellingen en -organisaties en opleidingsinstituten in de regio.

We onderhouden een nauw contact met:

Op deze manier delen we onze gecombineerde kennis. Ook stelt deze samenwerking onze mondzorgprofessionals in staat de nieuwste wetenschappelijke inzichten direct in de praktijk toe te passen.

Meer weten over mondzorg

Wil je meer weten over mondzorg, mondproblemen en ondersteuning bij mondverzorging?

Onderstaande websites geven betrouwbare informatie.

En natuurlijk beantwoorden wij graag al je vragen over onze Omnios-mondzorg. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vragen? Laat het ons weten!

Alle Omnios-medewerkers zetten zich met veel expertise (en minstens evenveel passie) in voor deskundige mondzorg voor zorgafhankelijke mensen.

Heb je een vraag over onze diensten? Of ideeën en suggesties over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Wij horen het graag!