Marjolein blogt: Vragenvuur

We horen iemand neuriën op de gang. ‘Ah! Daar zal je mevrouw de Paper hebben, die krijgen we de hele ochtend al niet te pakken.’ Mijn collega-assistente Lisette springt op om de deur open te doen. Vandaag ben ik voor het eerst in een verpleeghuis in Zeist, waar ik de komende weken...

Lees meer

Vacatures

Wij zoeken tandartsen en mondhygiënisten die zich willen inzetten voor onze cliënten op diverse locaties in Nederland, waaronder op dit moment Amersfoort, Deventer en Zeist. Heb je interesse en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via werken@omnios.nl!

Werken bij Omnios

Omnios is een snelgroeiende organisatie; de vraag vanuit de zorgwereld is groot. We komen dan ook graag in contact met tandartsen, mondhygiënisten en assistenten met ervaring en/of affiniteit met geriatrische zorg. Hieronder is kort weergegeven hoe wij onze behandelaren ondersteunen en zo succesvolle samenwerkingen tot stand brengen.

Waarom Omnios?

Wij willen dat onze behandelaren zich volledig kunnen concentreren op het behandelen van cliënten. Daarom werken we op basis van full service, wat inhoudt dat Omnios zorg draagt voor de afstemming met de instellingen, het instrumentarium, de assistentie, de behandelapparatuur, het agendabeheer en natuurlijk de volledige administratie, die in het geval van de Wet langdurige zorg (WLZ) complex en tijdrovend is. Daarmee nemen we onze tandartsen en mondhygiënisten een flinke zorg uit handen. Van hen wordt alleen verwacht, dat ze op tijd ter plaatse zijn en aan de slag gaan. Bovendien is er ruimte voor geregelde intervisie, onderlinge kennisuitwisseling en vakinhoudelijke trainingen. Hiermee vormt Omnios een aantrekkelijke werkomgeving voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten die zorgafhankelijke ouderen een warm hart toedragen en net als wij willen investeren in goede mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep.

Wij zoeken jou!

Ben je tandarts, mondhygiënist of tandarts- of preventie-assistent(e) en wil jij:

  • je (parttime) inzetten voor zorgafhankelijke ouderen en een bijdrage leveren aan goede mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep?
  • je kunnen richten op behandelingen zonder gedoe en geregel?
  • jouw kennis en ervaringen delen met andere gemotiveerde behandelaren?
  • werken in een ambitieuze omgeving met een jong en enthousiast team?
  • hygiënisch werken met goede apparatuur, zonder eigen investeringen?

Neem dan contact op met onze recruiter Sabrina van Breukelen: 06 213 836 42 | werken@omnios.nl