Marjolein blogt: Vragenvuur

We horen iemand neuriën op de gang. ‘Ah! Daar zal je mevrouw de Paper hebben, die krijgen we de hele ochtend al niet te pakken.’ Mijn collega-assistente Lisette springt op om de deur open te doen. Vandaag ben ik voor het eerst in een verpleeghuis in Zeist, waar ik de komende weken...

Lees meer

Actuele vacatures

Wij zoeken momenteel tandartsen en mondhygiënisten die zich willen inzetten voor onze cliënten op locaties in onder andere Amersfoort, Deventer en Zeist! Heb je interesse? Ga dan naar de vacatures en solliciteer! 

Werken bij Omnios

Omnios is een snelgroeiende organisatie; de vraag vanuit de zorgwereld is groot. We komen dan ook graag in contact met tandartsen, mondhygiënisten en assistentes met ervaring en/of affiniteit met geriatrische zorg. Hieronder is kort weergegeven hoe Omnios haar behandelaren ondersteunt en zo succesvolle samenwerkingen tot stand brengt.

Waarom Omnios?

Wij willen dat onze behandelaren zich volledig kunnen concentreren op het behandelen van cliënten. Daarom werken we op basis van full service, wat inhoudt dat Omnios zorg draagt voor de afstemming met de instellingen, voor het instrumentarium, voor de assistentie, voor de behandelapparatuur, voor het agendabeheer en natuurlijk voor de volledige administratie, die in het geval van de Wet langdurige zorg (Wlz) complex en tijdrovend is. Daarmee nemen we onze tandartsen en mondhygiënisten een flinke zorg uit handen. Van hen wordt alleen verwacht, dat ze op tijd ter plaatse zijn en aan de slag gaan. Bovendien is er ruimte voor geregelde intervisie, onderlinge kennisuitwisseling en vakinhoudelijke trainingen. Hiermee vormt Omnios een aantrekkelijke werkomgeving voor tandartsen en mondhygiënisten die zorgafhankelijke ouderen een warm hart toedragen en net als Omnios willen investeren in goede mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep.

Wij zoeken jou!

Ben je tandarts of mondhygiënist en wil je:

  • je (parttime) inzetten voor zorgafhankelijke ouderen en een bijdrage leveren aan goede mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep?
  • je kunnen richten op behandelingen zonder gedoe en geregel?
  • kennis en ervaringen delen met andere geëngageerde behandelaren?
  • werken in een ambitieuze omgeving met een jong, enthousiast team?
  • hygiënisch werken met goede apparatuur, zonder eigen investeringen?
  • en dat alles voor een marktconform salaris?

Neem dan contact met ons op via info@omnios.nl. Of reageer direct op een van onze actuele vacatures op de vacaturepagina.