Nieuwsberichten

Op deze pagina vind je nieuwsberichten van en over Omnios.

De Week van de Mondhygiënist: interview met collega’s Annelot Baltussen en Linda Koopmans

17-03-2022 , door Omnios

Van maandag 14 tot en met zondag 20 maart 2022 is het De Week van de Mondhygiënist. Wij hebben onze collega’s Annelot Baltussen en Linda Koopmans het hemd van het lijf gevraagd over hun werk als Mondhygiënist in de ouderenzorg. Een interessant, inspirerend en openhartig interview!

Lees meer

Dentista interview met Karen Verheul, Tandarts-geriatrie bij Omnios

16-02-2022 , door Omnios

Karen Verheul (55) is sinds 2013 werkzaam in de ouderenmondzorg en mag zich inmiddels Tandarts-geriatrie noemen. Binnen Omnios is ze inmiddels enkele jaren werkzaam in verschillende verpleeghuizen. Karen werkt samen met haar steun en toeverlaat, assistente Toos Roubos, die twee jaar geleden na 20 jaar reguliere praktijk ook bewust de overstap maakte naar de ouderenmondzorg.

Lees meer

Coronavirus en onze mondzorg

18-03-2020 , door Omnios

In verband met COVID-19 levert Omnios tot nader bericht uitsluitend spoedzorg.

Lees meer

Actiepunten voor minder regeldruk in de mondzorg

01-11-2019 , door Omnios

Regeldruk: elke zorgmedewerker heeft er wel mee te maken. Ook de mondzorgprofessionals van Omnios ontkomen er helaas niet aan. De afgelopen tijd zijn partijen uit de zorgsector ....

Lees meer

'Onze' Annelot behaalt titel Mondhygiënist-geriatrie

31-10-2019 , door Omnios

Wat zijn wij ongelooflijk trots op onze collega Annelot Baltussen! Afgelopen juli heeft zij als tweede mondhygiënist in Nederland de titel 'geregistreerd mondhygiënist-geriatrie' behaald. Het welverdiende resultaat van twee jaar lang studeren. Gefeliciteerd Annelot, super gedaan!

Lees meer

Dubbel feest voor jarig Omnios

17-09-2018 , door Omnios

Driebergen, 17 september 2018 - Omnios viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Als kers op de taart nam de organisatie op vrijdagmiddag 14 september ook nog eens op feestelijke wijze haar intrek in een prachtig verbouwd en ingericht kantoorgebouw in hartje Driebergen.

Lees meer

Winnaars prijsvraag Zorgtotaal Beurs

24-03-2017 , door Omnios

Vorige week hebt u op de Zorgtotaal Beurs de stand van Omnios bezocht en daar deelgenomen aan onze prijsvraag, waarbij u moest schatten hoeveel....

Lees meer

Omnios in dialoog op Zorgtotaal Beurs 2017

22-03-2017 , door Omnios

Op 14,15 en 16 maart jongstleden vond in de Utrechtse Jaarbeurshallen de Zorgtotaal Beurs 2017 plaats. Omnios....

Lees meer

Interview Het Gezicht

18-02-2017 , door Omnios

Het is schrikbarend slecht gesteld met de mondgezondheid van kwetsbare ouderen; dat beaamt Remco Koop, initiatiefnemer van Omnios, een leverancier van ambulante mondzorg in verpleeginstellingen. Wat zijn de oorzaken en waarin moet de oplossing worden gezocht?

Lees meer

Mondzorg in verpleeghuizen beter organiseren

02-02-2017 , door Omnios

De overheid wil dat verpleeghuizen structurele mondzorg organiseren voor hun cliënten. In de praktijk lijkt dit echter moeilijk te realiseren. In een onderzoek...

Lees meer

TNO lovend over Omnios

30-11-2014 , door Omnios

In 2014 heeft TNO onderzoek gedaan naar de effectiviteit van bestaande interventies om de mondgezondheid van ouderen te bevorderen. Omnios kwam daarbij naar voren als enige onderneming met een veelbelovende, integale aanpak.

Lees meer