Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Missie en visie

Omnios stelt zich ten doel verantwoorde, structurele mondzorg te organiseren voor cliënten van verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Dit doen we met mobiele behandelapparatuur, waarmee onze Tandartsen, Mondhygiënisten en (Preventie-)assistenten de cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen helpen met mondzorg op maat. 

Omnios is een jonge, sterk groeiende, ambulante mondzorgdienst met een laagdrempelige, participatieve benadering. Wij slaan de handen ineen met behandelaren en verpleeginstellingen en zorgen er samen met hen voor dat cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving verantwoorde, structurele mondzorg krijgen. Daarbij zorgen wij ervoor, dat de mondzorg volledig wordt geïntegreerd in de zorgprocessen. Zo neemt Omnios de instellingen de zorg ook letterlijk uit handen, terwijl de cliënten zijn verzekerd van het best mogelijke mondcomfort.

Vragen? Wij komen graag met u in contact!

Het leveren van deskundige mondzorg voor ouderen is waar wij elke dag met passie aan werken. Heeft u een vraag over onze diensten of heeft u ideeën of suggesties over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Dan horen wij graag van u.