Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

‘Als Mondhygiënist Geriatrie bij Omnios kan ik de kwaliteit van leven van een cliënt echt verbeteren..’

Bekijk hier het interview met Annelot Baltussen, mondhygiënist geriatrie bij Omnios, en krijg een kijkje in haar werk binnen de ouderenzorg.

Onderdeel van haar werkzaamheden is onder andere het screenen van nieuwe cliënten. Daarnaast verzorgt ze samen met een tandarts en tandartsassistente de mondzorg van bewoners in de huizen waar ze werkt en overlegt ze regelmatig met de zorg over de beste mondzorg voor haar cliënten.

Annelot gaat verder dan haar reguliere taken en deelt haar expertise door mondzorgtraining te geven aan zorgprofessionals. Ze is betrokken bij regelmatig overleg om de kwaliteit van mondzorg te verbeteren en te waarborgen. In een dit interview vertelt Annelot niet alleen over de uitdagingen binnen haar vak, maar benadrukt ze ook de gebieden waar verbeteringen mogelijk zijn en wat haar drijft in haar missie.

Als Mondhygiënist Geriatrie bij Omnios kan ik daadwerkelijk de kwaliteit van leven van een cliënt verbeteren,’ aldus Annelot.

Dit bericht delen