Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Een gezonde mond

Een goed mondhygiëne kan veel problemen voorkomen. Veel kwetsbare ouderen zijn helaas niet meer in staat om hun mond zelf goed schoon te houden. Dat betekent dat ze daarbij moeten worden geholpen door hun eerstelijns verzorgende of mantelzorger.

Omnios is een ambulante mondzorgdienst die cliënten van verpleeg- en verzorgingsinstellingen in hun eigen vertrouwde omgeving voorziet van verantwoorde, structurele mondzorg. Onze betrokken, deskundige Tandartsen en Mondhygiënisten bezoeken samen met de Assistent(e) periodiek de instellingen met mobiele behandelapparatuur, en controleren en behandelen de cliënten op locatie. Zo brengen zij de mondgezondheid duurzaam op peil. Cliënten kunnen weer probleemloos genieten van eten en hebben een prettige adem, wat bijdraagt aan het sociale contact en bevorderlijk is voor de algehele kwaliteit van leven.
In onze folder mondzorg = poetsen voor cliënten, zorgmedewerkers en mantelzorgers vindt u hierover meer achtergrondinformatie. 

Vragen? Wij komen graag met u in contact!

Het leveren van deskundige mondzorg voor ouderen is waar wij elke dag met passie aan werken. Heeft u een vraag over onze diensten of heeft u ideeën of suggesties over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Dan horen wij graag van u.