Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Uw mening

Omnios wil cliënten van zorginstellingen helpen met hoogwaardige, persoonlijke mondzorg. We werken dan ook uitsluitend met deskundige, betrokken behandelaren die aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel hebben staan. Mocht u onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn over onze dienstverlening, laat het ons dan weten via het contactformulier. U hoort dan binnen 48 uur van ons.  

Geef uw mening over de praktijk op Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het Nederlandse zorgaanbod. Alle zorgaanbieders zijn op deze website te vinden. Bovendien kunt u op de site uw zorgaanbieders, en dus ook Omnios, een waardering geven. Zulke feedback is voor ons heel waardevol, omdat wij op basis daarvan onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Bovendien is de feedback handig voor mensen die op zoek zijn naar een mobiele Tandarts.

Geeft u ook uw mening over Omnios? Dit is mogelijk op www.zorgkaartnederland.nl

Vragen? Wij komen graag met u in contact!

Het leveren van deskundige mondzorg voor ouderen is waar wij elke dag met passie aan werken. Heeft u een vraag over onze diensten of heeft u ideeën of suggesties over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Dan horen wij graag van u.