Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

De werkwijze van Omnios

Bij Omnios streven we naar gezonde monden, ook voor kwetsbare ouderen die verblijven in verzorgingstehuizen. Maar hoe realiseren we dat? Welke werkwijze passen we toe? En wat maakt Omnios zo krachtig?

Het proces begint bij de sterilisatie-afdeling, waar we ons tandheelkundig team in verzorgingstehuizen voorzien van schoon en gereed materiaal. Dankzij onze chauffeurs, die niet alleen de weg kennen maar ook vertrouwd zijn met de verschillende instellingen, wordt efficiëntie gegarandeerd. Alle materialen worden op tijd in de juiste instellingen geleverd.

Een vast team op vaste dagen

Ons mondzorgteam heeft vaste dagen in de week, waardoor niet alleen het verplegend personeel, maar ook de bewoners precies weten wanneer ze ons kunnen verwachten. Deze gestructureerde aanpak biedt een gevoel van zekerheid en voorkomt verrassingen. Zekerheid is een belangrijke factor voor deze kwetsbare doelgroep.

Samenwerking met zorgpersoneel

De nauwe samenwerking met het zorgpersoneel zorgt ervoor dat cliënten tijdig naar de behandelruimtes worden geleid. We streven ernaar controles zoveel mogelijk binnen de vertrouwde omgeving van de bewoners uit te voeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vaste en vertrouwde Omnios-tandartsen, die zelfs in het dialect met bewoners kunnen communiceren.

Een verbeterde kwaliteit van leven

Op deze manier streven we naar een verbeterde kwaliteit van leven. Door hoogwaardige mondzorg te bieden, geven we niet alleen aandacht aan de gezondheid van de mond, maar ook aan het welzijn van de bewoners. Bij Omnios geloven we in de beste zorg met extra aandacht en liefde voor het vak en de cliënten.

Video is opgenomen in het Suyderhuis in Surhuisterveen.

Dit bericht delen