Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Download Poetskaarten

Op deze pagina kun je eenvoudig en snel mondzorgplannen/poetskaarten downloaden, zodat je de best mogelijke mondzorg kunt bieden.

Goede mondzorg voor iedereen

Download
set poetskaarten

Ik blijf graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom mondzorg(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verbeteren van de kwaliteit van mondzorg en het bieden van de best mogelijke zorg aan iedereen zijn van groot belang, aangezien een gezonde mond essentieel is voor de algehele gezondheid! Er zijn nieuwe poetskaarten ontworpen door mondzorgprofessionals, speciaal voor zorgprofessionals. Voor elke gebitssituatie is er een geschikte kaart beschikbaar, waaronder eigen tanden en kiezen, een volledige prothese, gedeeltelijke prothese, prothese op implantaten en een tandeloze mond. Daarnaast kun je kiezen tussen een mondverzorgingsprotocol en een mondverzorgingsplan.

De mondverzorgingsprotocollen zijn standaard protocollen gebaseerd op de Richtlijn Mondverzorging in de langdurige zorg.

De mondverzorgingsplannen, ook wel poetskaarten genoemd, zijn gebaseerd op de Richtlijn Mondverzorging in de langdurige zorg, maar bieden ook de mogelijkheid om opties aan te vinken en aantekeningen toe te voegen. Hierdoor zijn ze goed aan te passen aan de specifieke (mond)zorgbehoefte van elke individu.  

Wij hebben mondzorgplannen voor:

Op deze pagina kun je alle 5 de mondverzorgingsplannen tegelijk downloaden.
Heb je liever een losse poetskaart? Kies dan hieronder welke je graag zou downloaden:

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

In een oriënterend gesprek bekijken we graag hoe we de mondzorg binnen jouw organisatie samen het beste kunnen verzorgen. We bespreken wat er nodig is en welke diensten vanuit Omnios het beste bij de organisatie passen.

Er is veel mogelijk. Vanzelfsprekend mondzorg voor de bewoners van uw zorginstelling. Maar ook mondtrainingen voor het zorgpersoneel, over het belang van (preventieve) mondzorg.

Laat het ons weten. We beantwoorden graag al je vragen.