Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Dubbel feest voor jarig Omnios

Dubbel feest voor jarig Omnios

Driebergen, 17 september 2018 – Omnios mondzorg voor ouderen, een mobiele mondzorgdienst gericht op zorgafhankelijke ouderen in verpleeghuizen, viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Als kers op de taart nam de organisatie op vrijdagmiddag 14 september ook nog eens op feestelijke wijze haar intrek in een prachtig verbouwd en ingericht kantoorpand in hartje Driebergen.

Hans Waaldijk, wethouder Ouderenzorg van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, had de eer om samen met Omnios’ oprichters Daan Beerepoot en Remco Koop het pand officieel te openen met een welgemikte fles champagne.

Binnen konden genodigden vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje presentaties bijwonen over Omnios’ vernieuwende driepijlerconcept, waarmee al in talrijke verpleeginstellingen in Utrecht en omstreken de mondgezondheid van de bewoners blijvend op een hoger niveau is gebracht. Zo werd er uitleg gegeven over de mobiele tandheelkundige uitrusting waarmee de mondzorgteams van Omnios de tehuizen bezoeken en kon men rondkijken op de CSA (centrale sterilisatieafdeling), waar al het gebruikte tandheelkundig instrumentarium wordt schoongemaakt en klaargemaakt voor distributie naar de verschillende mobiele mondzorgteams. Ook was er een interessante presentatie over de Omnios Academy, Omnios’ opleidingsinstituut voor zorgmedewerkers van verpleeghuizen.

Al met al een geslaagde openingsdag waarop Omnios met tevredenheid kan terugkijken. 

Dit bericht delen