Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

Want iedereen heeft recht op goede mondzorg!

Bij Omnios geloven we dat goede mondzorg een onmisbaar recht is, toegankelijk voor iedereen. In maart bundelen we onze krachten en lanceren we met trots de Mondzorg Maand! Een maand waarin we de schijnwerpers richten op het belang van een gezonde mond door middel van bewustwording, (nieuwe) inzichten én samenwerkingen.

Wil jij jouw bijdrage delen voor deze maand? Neem dan gerust contact met ons op of tag ons op social media!

Waarom een Mondzorg Maand?

Onze Missie

Doe mee met de Mondzorg Maand!

Downloads

Vier de Mondzorg Maand met ons mee en download hier een feestelijk vlaggenlijn! Versier jouw huiskamer, deel het op social media en tag ons.

Los jij onze leuke rebus op? Of daag jij iemand anders uit om deze rebus op te lossen? Je download hem hier! Succes met puzzelen allemaal!

Vind jij alle woorden in onze ‘mondzorg woordzoeker’? Leuk om zelf of samen met iemand anders te maken! Print hem snel uit!

Wij nemen je graag mee in de wereld van mondgezondheid tijdens de Mondzorg Maand. We hopen mooie discussies op gang te brengen en tegelijkertijd voor wat luchtiger vermaak te zorgen. Allemaal met hetzelfde doel. Goede mondzorg voor iedereen! Het volgende hebben wij op de planning staan deze maand:

  • Interviews en quotes: Door middel van interviews en quotes van onze professionals geven we je meer inzicht over het belang van goede mondzorg. Waar lopen ze tegen aan? Waar zijn ze trots op? En welke tips hebben ze voor jou…?
  • Kijkje achter de schermen: We proberen je een exclusief kijkje te geven achter de schermen van onze bijzondere mondzorgwereld.
  • Aankaarten van problemen: We gaan de uitdagingen niet uit de weg, zeker niet op het gebied van mondzorg. Mondzorgproblemen verdienen aandacht, en tijdens de Mondzorg Maand staan wij daar bij stil. Laten we samen in gesprek blijven en zoeken naar oplossingen voor een betere mondgezondheid!
  • Aandacht voor de positieve aspecten: Naast het belichten van de problematiek richten we ons natuurlijk óók op de positieve kanten van het vak. Met leuke spelletjes, vrolijke versieringen en positieve verhalen laten wij zien hoe mooi het kan zijn…
  • We helpen jou graag op weg met het geven van goede mondzorg: Denk hierbij aan de gratis poetskaarten die je kunt downloaden, we hebben een kijk- en leeslijst met de laatste richtlijnen en natuurlijk kun je instructievideo’s bekijken op ons YouTube-kanaal.

Vragen? Laat het ons weten!

Alle Omnios-medewerkers zetten zich met veel expertise (en minstens evenveel passie) in voor deskundige mondzorg voor zorgafhankelijke mensen.

Heb je een vraag over onze diensten? Of ideeën en suggesties over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren? Wij horen het graag!