Jij ziet het toch ook?

Schrijf je in voor de Omnios-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg voor kwetsbare mensen.

Email
Naam

‘Trots op wat we allemaal neergezet hebben voor deze kwetsbare doelgroep’

Remco Koop, algemeen directeur, stond aan de start van ons bedrijf. Hij richtte samen met Daan Beerepoot Omnios op. Omnios wat staat voor ‘alle monden’. Een prachtig initiatief met als basis drie belangrijke pijlers.

  1. Er gewerkt wordt met een vast en vakkundig team.
    Het team bestaat uit een tandarts, een mondhygiënist en een assistent. Waar nodig schakelen we een van onze preventie-assistenten en/of tandprothetici in.
  2. Er gewerkt wordt volgens de richtlijnen.
    Wij werken volgens de richtlijnen ‘Mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten in verpleeghuizen’ en ‘Mondzorg voor aan huis gebonden kwetsbare ouderen’. Daarbij zorgen wij ervoor dat de administratieve processen bij ons liggen en ontzorgen wij de zorginstellingen.
  3. Er voldoende training gegeven wordt aan zorgprofessionals.
    Via de Omnios Academie geven wij mondzorgtraining voor zorgprofessionals. Dit stelt hen in staat gemotiveerd hun mondzorgkennis in te zetten voor de (preventieve) mondzorg van hun cliënten. We zorgen ervoor dat deze zorg compleet geïntegreerd wordt in het (bestaande) dagelijkse zorgproces. 

De afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd. Maar dat is logisch, van een startende organisatie naar een bedrijf met bijna 140 werknemers. Omnios groeit en bloeit en -nog veel belangrijker- maakt het leven van heel veel mensen een stukje aangenamer.

‘En dan vult mijn hart met trots. Trots dat op wat we neergezet hebben voor deze kwetsbare doelgroep, zodat ze elke dag weer een beetje meer kunnen genieten van het leven.’
– Remco Koop

Dit bericht delen